Begeleiding aan huis

Apojo biedt ondersteuning aan personen met een beperking die zelfstandig willen wonen. Onze persoonlijke begeleiders komen langs bij jou thuis of in onze studioprojecten om je te helpen waar nodig. Die hulp kan van diverse aard zijn. Denk maar aan administratieve ondersteuning of hulp bij een medisch of psychosociaal probleem, huishoudelijke hulp of assistentie bij het dagelijks leven. De begeleider kan met je praten over mogelijke problemen in je leven en meezoeken naar oplossingen.

In samenwerking met andere diensten

Wij spelen in op jouw noden en behoeften door aanvullend op ons eigen aanbod samen te werken met andere diensten. Als jij een betalingsachterstand hebt of problemen hebt met een financiële besteding, dan kunnen we daarvoor samenwerken met een OCMW. Voor psychosociale begeleiding kan je terecht bij een maatschappelijk werker in het Centrum voor Algemeen Welzijn (CAW).

Apojo biedt ondersteuning aan personen met een beperking die zelfstandig willen wonen.

Combineren

Je kan ons eigen aanbod ook combineren met de diensten van onze partners. Je kan bijvoorbeeld je budget gedeeltelijk gebruiken voor dagbesteding in ons dag- of activiteitencentrum en het overige deel besteden aan persoonlijke begeleiding of aan een psycholoog van het Centrum voor Algemeen Welzijn. Jouw persoonsvolgend budget wordt optimaal ingezet daar waar jij de meeste ondersteuning nodig vindt. Wil jij weten wat er binnen jouw budget past en hoe jouw pakket op maat eruitziet? Informeer dan gerust naar de mogelijkheden. Wij zoeken het graag samen met jou uit!

Onze vestigingen:

Apojo Wonen

Herseltsesteenweg 35
3200 Aarschot
016 565 675
wonen@apojo.be

Apojo Actief

Poortveldenplein 5
3200 Aarschot
016 565 675
actief@apojo.be

Apojo aan Huis

Langdorpsesteenweg 21
3200 Aarschot
016 572 746
aanhuis@apojo.be
Apojo vzw
Langdorpsesteenweg 2
3200 Aarschot
016 565 675
info@apojo.be
BE 0411.972.262