Apojo Actief

Ben je op zoek naar een zinvolle dagbesteding en is het voor jou niet mogelijk om op de gewone arbeidsmarkt mee te draaien? Dan kan je terecht in Apojo Actief. Daar bieden we je ontspannende activiteiten en nuttige taken aangepast aan jouw mogelijkheden en interesses. Wil jij als vrijwilliger jouw steentje bijdragen aan de samenleving? Het kan als begeleid werker of in ons arbeidszorgproject ’t Hof.

Werk & ontspanning

Of je nu wil deelnemen aan onze activiteiten of begeleid wil werken, je wordt bij ons altijd voldoende ondersteund bij je dagbesteding. Bij ons kan je je dag op verschillende manieren zinvol invullen. Als je dat wil, dan kan je werken in ons arbeidsatelier maar je kan even goed je dag doorbrengen met sport en spel of met creatieve bezigheden zoals schilderen, muziek of dans. Of je kan kiezen voor begeleid werk. Hierbij zoekt een jobcoach samen met jou naar aangepast vrijwilligerswerk in een bedrijf of organisatie.

 

Als je op zoek bent naar een zinvolle dagbesteding en het niet mogelijk is om op de gewone arbeidsmarkt mee te draaien, dan kan je bij ons terecht.