Dagbesteding

Als je op zoek bent naar een zinvolle dagbesteding en het niet mogelijk is om op de gewone arbeidsmarkt mee te draaien, dan kan je bij ons terecht. In ons dagcentrum bieden wij verschillende activiteiten aan, aangepast aan jouw mogelijkheden en interesses. Ook als je als vrijwilliger onbetaalde arbeid wil verrichten, dan bekijken we samen met jou de mogelijkheden. In onze activiteitenwerking bieden wij activiteiten aan ter ontspanning. Zegt het je wat om brood te bakken of klanten te bedienen in een dorpsherberg? Dan schakelen we jou graag in bij ons arbeidszorgproject ’t Hof.

Werk & ontspanning

Of je nu naar ons dagcentrum komt, wil deelnemen aan onze activiteitenwerking of begeleid wil werken, je wordt bij ons altijd voldoende ondersteund bij je dagbesteding. Bij ons kan je je dag op verschillende manieren zinvol invullen. Als je dat wil, dan kan je werken in ons arbeidsatelier maar je kan even goed je dag doorbrengen met sport en spel of met creatieve bezigheden zoals schilderen, muziek of dans. Of je kan kiezen voor begeleid werk. Hierbij zoekt een jobcoach samen met jou naar aangepast vrijwilligerswerk in een bedrijf of organisatie.

Als je op zoek bent naar een zinvolle dagbesteding en het niet mogelijk is om op de gewone arbeidsmarkt mee te draaien, dan kan je bij ons terecht.

Dagcentrum & activiteitencentrum

Woon jij nog thuis of bij je familie? Dan kan je terecht in onze activiteitenwerking. We halen je ’s morgens thuis op en brengen je ’s avonds weer veilig thuis. In het dagcentrum worden activiteiten aangeboden van maandag tot vrijdag. In het activiteitencentrum bieden we eveneens activiteiten aan op weekdagen, weekenddagen en ’s avonds.