Activiteitencentrum

Apojo heeft ook een activiteitencentrum waar je zowel overdag als ’s avonds en tijdens de weekends terecht kan. Als het bijvoorbeeld voor jou niet mogelijk is om te gaan werken overdag op de gewone arbeidsmarkt of in een maatwerkbedrijf, dan kan je nog steeds je dag zinvol inkleuren door naar ons activiteitencentrum te komen. Het activiteitencentrum is er voornamelijk voor mensen die bij ons wonen. Als jij thuis woont of bij je ouders, dan kan je terecht in ons dagcentrum.

Jouw persoonlijk activiteitenrooster

Wij bieden jou zowel overdag als ‘s avonds een brede waaier aan activiteiten aan waaruit jij kan kiezen. Samen met jou bekijken we jouw persoonlijke interesses en mogelijkheden en op basis daarvan stellen we samen met jou en/of je familie een individueel activiteitenrooster op. Jij kiest dus mee de activiteiten waaraan jij wil deelnemen. Is een volle dag aan activiteiten voor jou teveel? Geen nood: bij ons mag je ook rusten overdag.

Apojo heeft ook een activiteitencentrum waar je zowel overdag als ’s avonds en tijdens de weekends terecht kan.

Crea, sport & spel

In onze activiteitenwerking kan je deelnemen aan uiteenlopende activiteiten. Als je graag wil werken, dan bieden wij jou zinvol werk op maat aan: sorteren of etiketteren van flesjes in een brouwerij, publiciteit verzamelen, ... Als jij liever je dag sportief doorbrengt met wandelen, zwemmen en paardrijden of spelenderwijs met petanque of dans, dan is dat ook mogelijk. We organiseren ook regelmatig sportdagen en in onze creagroep kan je bijvoorbeeld breien, hout bewerken of juwelen maken.

Je kan het activiteitencentrum combineren met begeleid werken.

Muziek, vorming & uitstappen

Omdat we jouw persoonlijke interesses belangrijk vinden, werken we in groep aan actuele thema’s. Ook muzikaal kan je je bij ons uitleven, of je nu houdt van moderne muziek of disco of individuele muziektherapie wil volgen. Daarnaast gaan we regelmatig samen op stap. Denk aan een bezoekje aan de bibliotheek of de opera, een uitstapje naar de markt, festival of het theater… En uiteraard kan je je bij ons ten volle ontspannen met onze gezelschapsspelen, puzzels, filmuurtjes en Bingospelen.

Combineren met werken

Je kan het activiteitencentrum combineren met begeleid werken. Zo kan je de ene dag sportief of creatief doorbrengen en de andere dag kan je werken. Of je kan ervoor kiezen om enkel ’s avonds of tijdens de weekends deel te nemen aan onze activiteiten. Ben jij geïnteresseerd in ons activiteitencentrum? Kom dan gerust eens langs! Wij maken graag kennis met jou en geven je graag een rondleiding.

Onze vestigingen:

Apojo Wonen

Herseltsesteenweg 35
3200 Aarschot
016 565 675
wonen@apojo.be

Apojo Actief

Poortveldenplein 5
3200 Aarschot
016 565 675
actief@apojo.be

Apojo aan Huis

Langdorpsesteenweg 21
3200 Aarschot
016 572 746
aanhuis@apojo.be
Apojo vzw
Langdorpsesteenweg 2
3200 Aarschot
016 565 675
info@apojo.be
BE 0411.972.262