Arbeidszorgproject ’t Hof

Als je op zoek bent naar een werkgerichte dagbesteding maar het voor jou niet mogelijk is om op de gewone arbeidsmarkt of in een beschutte werkplaats te werken tegen betaling, dan kan je altijd je steentje bijdragen in ons arbeidszorgproject ’t Hof in Langdorp. Dat is een dorpsherberg en winkel met kleine bakkerij waar wij jou graag inschakelen om bijvoorbeeld brood te bakken, te koken of de toog te bedienen.

Eten & drinken

In de winkel met bakkerij verkopen wij het hele jaar door ambachtelijke producten zoals broden, kazen en beleg maar ook koffie, thee en streekproducten. Tijdens de zomermaanden voegen we daar vers hoeve-ijs aan toe. Ook bakken we regelmatig koekjes, wafeltjes en gebak. In de herberg kunnen klanten terecht om gezellig te keuvelen bij een drankje en om ons overheerlijk huisgebak te proeven. Ook bieden wij een aantal gerechten aan op onze menukaart zoals groententaart, salades, pannenkoeken en broodgerechten.

Als je op zoek bent naar een werkgerichte dagbesteding maar het voor jou niet mogelijk is om op de gewone arbeidsmarkt of in een beschutte werkplaats te werken tegen betaling, dan kan je altijd je steentje bijdragen in ons arbeidszorgproject ’t Hof

Taken in de winkel of keuken

Wij kunnen jouw hulp gebruiken zowel in de herberg als in de winkel en de keuken. In de winkel kan jij klanten bedienen of producten presenteren, etiketteren of aanvullen. Je kan ook geschenkpakketten maken of onderhoudswerk doen. Op het zomerterras kan je klanten bedienen. In de keuken kan je helpen bij het bakken, het bereiden van de gerechten of de afwerking en presentatie van borden. Of je kan helpen bij de afwas of het uitvoeren van onderhoudstaken.

In de herberg kan je bijvoorbeeld tafels schikken, dekken en afruimen.

Helpen in de herberg

In de herberg kan je bijvoorbeeld tafels schikken, dekken en afruimen. Of je kan klanten onthalen en bedienen, een bestelling opnemen en doorgeven. Achter de toog kan je bijvoorbeeld dranken inschenken en op het dienblad plaatsen, glazen spoelen en drogen, koffie zetten of een koffiebordje presenteren.