Arbeidszorgproject ’t Hof

Als je op zoek bent naar een werkgerichte dagbesteding maar het voor jou niet mogelijk is om op de gewone arbeidsmarkt of in een beschutte werkplaats te werken tegen betaling, dan kan je werken in ons arbeidszorgproject ’t Hof in Langdorp. Dat is een dorpsherberg met bakkerswinkel.

In de winkel met kleine bakkerij verkopen wij ambachtelijke producten zoals broden, beleg en ook koffie, thee, streekproducten en ook crea-producten van de ateliers van Apojo Actief. Wij hebben ook hoeve-ijs. Bovendien bakken we regelmatig koekjes, wafeltjes, gebak en broodpudding. In de herberg kunnen klanten terecht om gezellig te keuvelen bij een drankje. Ook bieden wij een aantal kleine gerechten aan op onze eetkaart, zoals warme appeltaartjes en croques.

Werken in de bakkerswinkel en keuken

In de bakkerswinkel kan je klanten bedienen of producten presenteren, etiketteren, of aanvullen. Je kan ook geschenkpakketten maken. In de keuken kan je bakken, kleine gerechten bereiden of de afwerking en presentatie van borden. Of je kan afwassen of onderhoudstaken uitvoeren.

Als je op zoek bent naar een werkgerichte dagbesteding maar het voor jou niet mogelijk is om op de gewone arbeidsmarkt of in een beschutte werkplaats te werken tegen betaling, dan kan je altijd je steentje bijdragen in ons arbeidszorgproject ’t Hof

Werken in de herberg

In de herberg en op het terras kan je bijvoorbeeld tafels schikken, dekken en afruimen. Of je kan klanten onthalen en bedienen, een bestelling opnemen en doorgeven. Achter de toog kan je bijvoorbeeld drankbestellingen op het dienblad plaatsen, glazen spoelen en drogen, koffie zetten of een koffiebordje presenteren.

Onze vestigingen:

Apojo Wonen

Herseltsesteenweg 35
3200 Aarschot
016 565 675
wonen@apojo.be

Apojo Actief

Poortveldenplein 5
3200 Aarschot
016 565 675
actief@apojo.be

Apojo aan Huis

Langdorpsesteenweg 21
3200 Aarschot
016 572 746
aanhuis@apojo.be
Apojo vzw
Langdorpsesteenweg 2
3200 Aarschot
016 565 675
info@apojo.be
BE 0411.972.262