Dagbesteding

In Apojo Actief stellen we, samen met jou, een persoonlijk dagprogramma op. Dit is aangepast aan jouw mogelijkheden, talenten en interesses. Voor dit programma kan je kiezen uit een ruime waaier van activiteiten zoals sport, expressie, ontspanning en creatieve activiteiten.

 

Zinvol

Er is ook zinvol werk op maat, dat we uitvoeren voor bedrijven en organisaties uit de omgeving. We brengen bijvoorbeeld reclameblaadjes of flyers rond voor hen. In ons eigen arbeidsatelier verrichten we routinewerk. Als je op zoek bent naar wat meer uitdaging is er eveneens werk op verplaatsing. We hechten daarnaast belang aan jouw persoonlijke ontwikkeling en organiseren verschillende vormingsgerichte activiteiten.

Uitstappen

Naast je persoonlijke dagprogramma is er ook ruimte voor feesten en daguitstappen. We proberen zoveel mogelijk deel te nemen aan activiteiten in de samenleving.

In het dagcentrum word je dagelijks ondersteund door een team van begeleiders en indien nodig kan je ook een beroep doen op een maatschappelijk werker, orthopedagoog of psychiater.

Combineren

Je kan zowel overdag als 's avonds bij ons terecht, op weekdagen en in het weekend. Het werken bij Apojo Actief kan gecombineerd worden met het arbeidszorgproject 't Hof en/ of de dienst 'begeleid werken'.