Dagcentrum

Kan jij door jouw beperking niet werken op de gewone arbeidsmarkt? Dan is het dagcentrum van Apojo iets voor jou. Wij bieden jou een zinvolle dagbesteding. Je kan terecht in ons dagcentrum voor een brede waaier aan activiteiten waarbij we rekening houden met jouw wensen en mogelijkheden.

Een brede waaier aan activiteiten

In het dagcentrum bieden wij sport en beweging zoals wandelen, zwemmen of paardrijden. Ook organiseren wij creatieve activiteiten zoals knutselen, koken of dansen. Daarnaast hechten wij belang aan jouw vorming en persoonlijke ontwikkeling. Zo werken we aan projecten rond actuele of seizoensgebonden thema’s. Soms staat er ook pure ontspanning op het programma: dan kijken we samen naar een film of gaan we naar de markt. Daarnaast organiseren wij regelmatig daguitstappen, reizen en feesten.

Dan is het dagcentrum van Apojo iets voor jou.

Zinvol werk

Wil jij graag nuttig werk verrichten overdag? Dan kan je in ons dagcentrum taken uitvoeren zoals karton plooien, reclameblaadjes rondbrengen of stickers op flesjes kleven. Bak jij liever brood of bedien jij graag klanten? Dan kan dat in ons arbeidszorgproject ’t Hof: een dorpsherberg en bakkerij met winkeltje. Wie wil, kan het dagcentrum combineren met ’t Hof.

In het dagcentrum word je dagelijks ondersteund door een team van begeleiders en indien nodig kan je ook een beroep doen op een maatschappelijk werker, orthopedagoog of psychiater.

Een individueel programma

Wij stellen een individueel programma samen op basis van jouw voorkeuren en interesses. Daarbij houden we rekening met jouw mogelijkheden en noden. In het dagcentrum word je dagelijks ondersteund door een team van begeleiders en indien nodig kan je ook een beroep doen op een maatschappelijk werker, orthopedagoog of psychiater.