Intensieve woonondersteuning

Als je door je beperking zowel overdag als ’s nachts ondersteuning nodig hebt, dan kan Apojo die bieden. Wij helpen je met alles wat jij nodig hebt: van administratieve ondersteuning tot het organiseren van een goede dagbesteding, hulp bij medische problemen of een fysieke handicap. Wij zijn er voor alles waar jij belang aan hecht en vertrekken altijd vanuit jouw mogelijkheden.

Een woonhuis

Als jij permanent veel ondersteuning en zorg nodig hebt, dan kan je het best terecht in onze woonhuizen. Je woont samen met andere bewoners, doet zelf wat je kan en wij bieden op elk moment van de dag of nacht hulp waar nodig. Jouw kamer bevindt zich dichtbij de leefruimte zodat onze begeleiders jou snel kunnen helpen. Je wordt ondersteund zowel op lichamelijk en medisch als op psychosociaal en administratief vlak.

Een studio

Als je nog zelfstandiger wil zijn, dan kan je ook in een studio wonen. Je leeft als het ware zelfstandig en contacteert onze begeleiders wanneer je hulp nodig hebt. Je kan altijd iemand aanspreken wanneer jou dat nodig lijkt. Je kan je vrije tijd zelfstandig invullen maar je kan er ook voor kiezen om deel te nemen aan onze activiteitenwerking. Of je nu in een leefgroep, kamer of studio woont, wij betrekken je bij alles wat bij het dagelijkse leven hoort: het huishouden, gezellig samen zijn, dingen bespreken… Aangenaam wonen, dat doe je bij ons!

Onze vestigingen:

Apojo Wonen

Herseltsesteenweg 35
3200 Aarschot
016 565 675
wonen@apojo.be

Apojo Actief

Poortveldenplein 5
3200 Aarschot
016 565 675
actief@apojo.be

Apojo aan Huis

Langdorpsesteenweg 21
3200 Aarschot
016 572 746
aanhuis@apojo.be
Apojo vzw
Langdorpsesteenweg 2
3200 Aarschot
016 565 675
info@apojo.be
BE 0411.972.262