Korte zorg

Als je omgeving een tijdje niet kan instaan voor de zorgen die jij nodig hebt, dan kan je steeds bij Apojo terecht. Wij bieden jou namelijk ook een tijdelijke verblijfplaats wanneer dat nodig blijkt, zowel in de vorm van dagopvang als logement. Als het voor jouw omgeving nodig lijkt om tijdelijk de zorgen over te dragen aan anderen, dan nemen wij die taken graag voor een korte periode van hen over.

Logeerplek

Het kan om uiteenlopende redenen zijn dat je opvangnetwerk tijdelijk genoodzaakt is om de zorgen even over te laten aan anderen. Denk maar aan ziekte, een ongeval of ziekenhuisopname. Ook wanneer jouw netwerk even een rustpauze wil inlassen om op adem te komen of graag eens op vakantie wil, bieden wij jou graag een logeerplek.

 

Dagopvang

Wij bieden je ook dagopvang op momenten dat jouw netwerk dat nodig vindt.
Om deze korte zorg te verstrekken, werken wij samen met vzw ’t Rede: een samenwerkingsverband van twaalf voorzieningen voor personen met een beperking.
Als je voornaamste zorgverlener overdag bijvoorbeeld ergens naartoe moet of wat tijd voor zichzelf wil, dan kan je bij Apojo terecht. En ook wanneer je omgeving wél kan instaan voor de zorgen maar jij zelf al eens graag onder andere mensen komt, dan ben je natuurlijk ook altijd welkom bij ons. Zo kan je kennismaken met onze activiteiten en onze mensen. Wij maken jouw leven graag zo aangenaam mogelijk.

 

Het hele jaar door

Om deze korte zorg te verstrekken, werken wij samen met vzw ’t Rede: een samenwerkingsverband van twaalf voorzieningen voor personen met een beperking. Elke voorziening engageert zich om plaatsen vrij te houden voor dagopvang, ondersteuning en/of verblijf voor een korte tijd. Je kan het hele jaar door bij ons terecht voor korte zorg, zowel tijdens de week als in de weekends, op feestdagen en in vakantieperiodes.

Onze vestigingen:

Apojo Wonen

Herseltsesteenweg 35
3200 Aarschot
016 565 675
wonen@apojo.be

Apojo Actief

Poortveldenplein 5
3200 Aarschot
016 565 675
actief@apojo.be

Apojo aan Huis

Langdorpsesteenweg 21
3200 Aarschot
016 572 746
aanhuis@apojo.be
Apojo vzw
Langdorpsesteenweg 2
3200 Aarschot
016 565 675
info@apojo.be
BE 0411.972.262