Aanbod

 

Je kan bij ons terecht als je op zoek bent naar een voor jou zinvolle dagbesteding, woonondersteuning of begeleiding aan huis. Zo bieden wij je activiteiten aan in ons dag- en activiteitencentrum, woonmogelijkheden en persoonlijke begeleiding zoals huishoudelijke hulp of bijstand op psychosociaal, lichamelijk of administratief vlak. Wij willen jouw leven zo aangenaam mogelijk maken en stemmen onze ondersteuning af op jouw noden en behoeften.

Werkwijze

Je kan een beroep doen op onze dienstverlening als je een persoonsvolgend budget (PVB) hebt van het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH) of door Rechtstreeks Toegankelijke Hulp (RTH). Het PVB hangt af van jouw ondersteuningsnood en wordt bepaald op basis van een inschalingsverslag en ondersteuningsplan. Je kan het cash of met een voucher inzetten voor ondersteuning, zorg en persoonlijke assistentie. Op RTH kan je een beroep doen als je jonger bent dan 65 jaar en slechts beperkte ondersteuning nodig hebt.

Getuigenissen stagiaires en medewerkers

Daphné Blockmans (stagiaire Activiteiten)

Hoe is de sfeer binnen Apojo?

Ik vind het een heel warme sfeer, een plaats waar je je meteen welkom voelt! Je kan echt zijn wie je bent en dat is enorm fijn.

Wat zijn de leuke dingen die je hebt meegemaakt tijdens dat je in Apojo werkte?

Ik vind het vooral leuk dat er ook enthousiasme in het team zit, je merkt dat de begeleiders dit werk graag doen!

Wat herinner je je als je aan Apojo denkt?

Een fijne omgeving voor zowel de begeleiding als voor de mensen die er wonen. Iedereen wordt er op een fijne manier behandeld.

Onze vestigingen:

Apojo Wonen

Herseltsesteenweg 35
3200 Aarschot
016 565 675
wonen@apojo.be

Apojo Actief

Poortveldenplein 5
3200 Aarschot
016 565 675
actief@apojo.be

Apojo aan Huis

Langdorpsesteenweg 21
3200 Aarschot
016 572 746
aanhuis@apojo.be
Apojo vzw
Langdorpsesteenweg 2
3200 Aarschot
016 565 675
info@apojo.be
BE 0411.972.262