VACATURE

Teamleider - Apojo Actief

Klik hier voor de vacature in PDF

Voor deze vacature zijn we op zoek naar een teamleider binnen Apojo Actief. We bieden een contract van onbepaalde duur van 30,4u tot 38u/week.

In Apojo Actief bieden we dagbesteding aan 180 cliënten met een verstandelijke beperking. Elke weekdag bieden onze enthousiaste begeleiders een heel gevarieerd aanbod aan activiteiten aan onze cliënten in vijf verschillende teams.

Voor twee van deze teams zijn we op zoek naar een nieuwe teamverantwoordelijke. Samen met je twee collega-teamverantwoordelijken, de orthopedagogen, maatschappelijk werkers, de activiteitenbegeleiders en de coördinator van de afdeling ben je verantwoordelijk voor de afdeling Actief.

Als teamverantwoordelijke heb je een heel belangrijke plaats in onze organisatie. Je bevindt je op het kruispunt tussen onze cliënten en hun netwerk, de medewerkers van jouw afdeling en de andere afdelingen van Apojo en de directie en afdelingscoördinatoren.

Je coacht de medewerkers van je team en bouwt samen met hen een aantrekkelijk activiteitenaanbod uit, op maat van onze cliënten. Je bent mee verantwoordelijk voor het beleid van je afdeling en de hele voorziening.

WIE BEN JE?

Je bent een goede coach.

 • Je geeft op coachende manier leiding aan je teams. Daarbij ga je uit van vertrouwen in je medewerkers en hun expertise.
 • Je gaat voor verbinding tussen de medewerkers in jouw afdeling en tussen jouw teams en de organisaties en andere diensten met wie jullie samenwerken. Daarbij stimuleer je open, verbindende communicatie, een goede sfeer en een proactieve samenwerking.
 • Je zet je in voor de ontwikkeling van je medewerkers zodat zij zich verder kunnen ontplooien. Je ondersteunt hen bij het kritisch nadenken over zichzelf, hun eigen verantwoordelijkheid, houding en handelen.
 • Je bent een stimulerend en motiverend voorbeeld voor je teams. Je staat open voor feedback en je bent het gewoon om zelf kritisch na te denken over je eigen handelen.
 • Je staat stevig in je schoenen. Je laat je niet uit het lood slaan door moeilijke of onverwachte situaties en je houdt van de uitdaging om hiermee aan de slag te gaan.
 • Je bent zelfstandig en durft initiatief te nemen, maar je bent tegelijk een echte teamspeler.
 • Je wil graag voortdurend bijleren door het volgen van vormingen en intervisie met je collega’s.

Je hebt een sterke visie.

 • In alles wat we doen in Apojo, zetten we de cliënt op de eerste plaats. Als teamverantwoordelijke adem je deze visie mee uit.
 • Samen met je team, bouwen jullie elke dag aan een kwaliteitsvol activiteitenaanbod voor onze cliënten. Jullie stemmen de zorg en ondersteuning die jullie bieden af op wat zij nodig hebben.
 • Je volgt de ontwikkelingen in de maatschappij, het zorglandschap en je eigen organisatie op.

Je bent een krak in organiseren.

 • Als teamverantwoordelijke ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie. Je maakt het uurrooster op, je organiseert het busvervoer van de cliënten, je ontvangt en begeleidt stagiairs en vrijwilligers.
 • Je brengt de noden voor de begroting samen met je team in kaart en volgt de aankopen en het teambudget mee op.
 • Je brengt samen met je team de noden en toekomstwensen op het gebied van infrastructuur in kaart en volgt herstellingen op.

Je bent een teamspeler.

 • Je houdt van het werken met onze cliënten en staat graag mee op de werkvloer wanneer dat nodig is.
 • Je hebt een rijbewijs B en bent bereid om mee te zorgen voor het busvervoer van onze cliënten.

WAT BIEDEN WE?

 • Een leuke en uitdagende functie binnen een professionele zorgaanbieder en in een sfeervolle setting.
 • Een contract van 30.4 tot 38 uur per week voor onbepaalde duur volgens een variabel uurrooster. Je werkdagen situeren zich voornamelijk tussen 8u en 17u. Bij extra uitstappen of vergaderingen werk je soms ook ’s avonds of in het weekend.
 • Een loon volgens de barema’s opgemaakt in P.C. 319.01 (met een maximumverloning B1A) waarbij alle bewezen tewerkstelling telt als anciënniteit.

 

BEN JE GEÏNTERESSEERD?

Voor meer informatie en om te solliciteren kan je tot en met 31 mei 2023 steeds terecht bij Hanne Knight, coördinator van Apojo Actief (hanne.knight@apojo.be).

Voor onze privacyverklaring verwijzen we u graag door naar volgende pagina:

https://www.apojo.be/sollicitanten-privacyverklaring.html

Onze vestigingen:

Apojo Wonen

Herseltsesteenweg 35
3200 Aarschot
016 565 675
wonen@apojo.be

Apojo Actief

Poortveldenplein 5
3200 Aarschot
016 565 675
actief@apojo.be

Apojo aan Huis

Langdorpsesteenweg 21
3200 Aarschot
016 572 746
aanhuis@apojo.be
Apojo vzw
Langdorpsesteenweg 2
3200 Aarschot
016 565 675
info@apojo.be
BE 0411.972.262