top of page

Over Apojo

Je kan bij ons terecht als je op zoek bent naar een dagbesteding, woonondersteuning en/of begeleiding aan huis. Wij willen jouw leven zo aangenaam mogelijk maken en stemmen onze ondersteuning af op jouw noden en behoeften.

Je kan een beroep doen op onze dienstverlening als je een persoonsvolgend budget (PVB) hebt van het VAPH of door Rechtstreeks Toegankelijke Hulp (RTH).

Benieuwd wat we allemaal doen in Apojo? In onderstaand filmpje laten Shawnee, Wesley en Bjorn je (bijna) alles zien!

Missie

“Apojo biedt mensen met een beperking een ondersteunende en helpende hand aan om samen de weg te bouwen naar een maximum aan levenskwaliteit.”

 

We bieden een ruim aanbod bestaande uit ondersteuning aan huis, woon- en dagondersteuning. Deze ondersteuning krijgt op een flexibele manier vorm om zo goed als mogelijk te beantwoorden aan de vragen van onze cliënten. Hiervoor werken we ook nauw samen met andere zorgpartners in de regio.

Apojo is een ontmoetingsplaats voor cliënten en hun familie, medewerkers en vrijwilligers. Dag in dag uit leven en werken we samen. Daarom hechten we veel belang aan de cultuur op de werkvloer.

 

We waarderen de inzet van onze medewerkers en bewaken dat er in gunstige omstandigheden gewerkt kan worden. Hierbij maken we ruimte voor de professionele en persoonlijke ontwikkeling. Zo streven we naar verbetering en innovatie wat hand in hand gaat met meer kwaliteit van zorg in Apojo. Dit resulteert in een hogere levenskwaliteit van de cliënten.

IMG_15123(1)_edited.jpg

Visie

Zoals alle mensen hebben ook mensen met een beperking recht op een goed of kwaliteitsvol leven. Dit betekent:

  • Je goed in je vel voelen

  • Zo zelfstandig mogelijk leven

  • Je eigen weg gaan

  • Goede relaties hebben met de voor jou belangrijke mensen

  • Deel uitmaken van de samenleving als volwaardige burger

  • Als het nodig is beroep kunnen doen op deskundige mensen die je ondersteunen

bottom of page