top of page

Vrijwilligers in Apojo

VWA.png

Binnen Apojo werken we veel en graag samen met vrijwilligers. Waarom? Wel, het antwoord is eenvoudig: ze spelen een onmisbare en belangrijke rol in onze organisatie. Als vrijwilliger draag je namelijk bij aan het maximaliseren van het geluk en tevredenheid van onze cliënten.

Onze infobundel voor nieuwe vrijwilligers kan je hier lezen.

"Vrijwilligerswerk geeft  positieve vibes:  geluk, warmte, waardering en  een goed gevoel. Ik kan het iedereen aanraden!"

Jenny  - vrijwilligster feest en evenementen in Apojo

DSC_2885_edited.jpg

Hoe beginnen we hier aan?

Onze vrijwilligerscoaches gaan samen met jou aan de slag om een invulling van je vrijwilligerswerk te vinden die écht bij je past. We zoeken en bespreken samen hoe en met welke taakinhoud we van start gaan. We zetten maximaal in op jouw kwaliteiten! Uiteraard zorgen we er ook voor dat je qua verzekering en papierwerk helemaal in orde bent.

Studenten die in het kader van een schoolopdracht een aantal uren vrijwilligerswerk dienen te volbrengen zijn ook meer dan welkom. We helpen je graag aan een aangename en boeiende invulling.

Vrijwilligster Lisa met haar hondje Chuck samen op wandel met Monique.

"Ik vind het zo leuk dat je met iets simpel zoals wandelen, echt iets kan betekenen. Zelfs mijn hond kan een geluksmomentje zijn.

Alle mensen verdienen dat, beperking of niet. Leuke dingen doen, vrienden maken…

Dat verdient iedereen. En als vrijwilliger kan je dit betekenen. Mooi, toch?"

Lisa

Zin om te vrijwilligen in Apojo?

Onze vrijwilligerscoaches Nils en Tom voor je klaar!

 vrijwilligers@apojo.be

 

016 56 56 75 (vragen naar Nils Plantefève-Castryck of Tom Nijs)

 

Een lijstje van alle mogelijke dingen die je in Apojo kan doen zou onze server waarschijnlijk doen crashen! Maar we geven wel graag mee dat we met hoogdringendheid op zoek zijn naar chauffeurs om de bustoeren van onder meer Apojo Actief te ondersteunen.

In beeld - Week van de Vrijwilliger 2024

bottom of page