top of page

Wat biedt Apojo aan?

Dankzij het gevarieerde aanbod kunnen we je in Apojo op maat ondersteunen. Tijdens een intakegesprek luisteren we naar jouw  vragen en noden om je nadien een persoonlijk en uniek ondersteuningsplan aan te bieden.

Ons aanbod bestaat uit 3 grote luiken, waarbij een combinatie uiteraard mogelijk is!

IMG_15106_edited.jpg

Wonen

Is zelfstandig wonen niet mogelijk en heb je woonondersteuning nodig? Bij ons kan je wonen in een kamer in een woonhuis of in een studio. Afhankelijk van jouw noden en behoeften bepalen wij samen met jou welk woonproject voor jou het meest geschikt is.

Je kan permanent of tijdelijk bij ons wonen. Of je nu zowel overdag als ’s nachts een beroep wil doen op onze begeleiders, elke week een aantal keren of elke dag slechts kort, bij ons is begeleiding steeds beschikbaar.

DSC_0370.JPG

Actief

Ben je op zoek naar een dagbesteding of is het voor jou niet mogelijk om op de reguliere arbeidsmarkt mee te draaien? Bij ons kan het! We bieden dagelijks een breed aanbod aan activiteiten waarin jij je talenten kunt laten schitteren en verder ontplooien. 

Wil je graag werken en je actief uitleven, of liever ontspannen of creatief aan de slag gaan? Bij ons kan het allemaal, want jouw talent en interesses staan centraal.

IMG_7896.jpg

Aan Huis

Wil jij zelfstandig wonen en heb je hier graag ondersteuning bij? Dat kan!

 

Onze persoonlijke begeleiders komen langs bij jou thuis of in onze studioprojecten om je te helpen waar nodig. Die hulp kan van diverse aard zijn. Denk maar aan administratieve ondersteuning, hulp bij een medisch of psychosociaal probleem, plannen van je huishouden of assistentie bij allerlei dagelijkse activiteiten. De begeleider kan met je praten over mogelijke moeilijkheden in je leven en meezoeken naar oplossingen.

bottom of page