top of page

Wonen in Apojo

Je kan bij ons terecht voor zowel

woonondersteuning 24/7 als korte zorg.

Neem gerust contact op als je vragen hebt. We helpen je met plezier in je zoektocht naar geschikte ondersteuning.

24/7                   Aarschot, Baal, Wezemaal

Studiowonen   Aarschot, Heist-o/d-Berg, Booischot

Woonondersteuning 24/7

Als je door je beperking zowel overdag als ’s nachts ondersteuning nodig hebt, dan kan Apojo die bieden. Wij helpen je met alles wat jij nodig hebt: van administratieve ondersteuning tot het organiseren van een goede dagbesteding, hulp bij medische problemen of een fysieke beperking. Wij zijn er voor alles waar jij belang aan hecht en vertrekken altijd vanuit jouw mogelijkheden.

Woonhuis

Als jij permanent veel ondersteuning en zorg nodig hebt, dan kan je terecht in onze woonhuizen. Je woont samen met andere bewoners, doet zelf wat je kan en wij bieden op elk moment van de dag of nacht hulp waar nodig. Jouw kamer bevindt zich dichtbij de leefruimte zodat onze begeleiders jou snel kunnen helpen. Je wordt ondersteund zowel op lichamelijk en medisch als op psychosociaal en administratief vlak.

IMG2665_edited_edited.jpg

Zie ook...

IMG_7896.jpg
DSC_0370.JPG

Studio

Als je nog zelfstandiger wil zijn, dan kan je in een studio wonen. Je leeft als het ware zelfstandig en contacteert onze begeleiders wanneer je hulp nodig hebt. Je kan altijd iemand aanspreken wanneer jou dat nodig lijkt.

 

Je kan je vrije tijd zelfstandig invullen maar je kan er ook voor kiezen om deel te nemen aan onze activiteitenwerking. Of je nu in een leefgroep, kamer of studio woont, wij betrekken je bij alles wat bij het dagelijkse leven hoort: het huishouden, gezellig samen zijn, dingen bespreken… Aangenaam wonen, dat doe je bij ons!

Korte zorg

Als je omgeving een tijdje niet kan instaan voor de zorgen die jij nodig hebt, dan kan je steeds bij Apojo terecht. Wij bieden jou namelijk ook een tijdelijke woonplek wanneer dat nodig blijkt, zowel in de vorm van dagopvang als logement.

 

Als het voor jouw omgeving nodig lijkt om tijdelijk de zorgen over te dragen aan anderen, dan nemen wij die taken graag voor een korte periode van hen over. Dit is het hele jaar door mogelijk.

IMG_2990_edited.jpg

Klik hier voor de collectieve rechten en plichten binnen Apojo Wonen.

bottom of page